Project 6

Strathdon, Aberdeenshire

This Dab den artist studio is positioned within the beautiful Cairngorm national park. The studio maximises the stunning scenic views with the full width, aluminium bi-folding doors and an expanse of composite decking as a BBQ area.

The external finish is siberian larch timber cladding, was detailed with a traditional wide and narrow board as commonly seen with the surrounding area.

Affectionately referred to as the 'sitterooterie' by the client.

 

Testimonial

 We applaud Dab Den for their marvellous efforts on our behalf, especially Kerr, who in all weathers was 'on site' and 'hands on' and Kat who kept her 'finger on the pulse' of orders and accounts. The result is a wonderful 'Sitooterie' which we very much enjoy all year round - glad we specified the heated floor and the size and space afforded is excellent. Very much appreciate the storage space too - the Belfast sink in the cupboard is a real boon. Thank you both for being very accommodating and providing us with a very much admired new 'garden room'. ​

© 2020 by Dab Den Ltd.

01330 833861   |   info@dabden.com

  • Facebook Black Round
  • @dabden twitter
  • @dab_den Instagram