Project 7

Banchory, Aberdeenshire

The client was looking for more space in their home for an office and additional room for guests.  Initially having explored building an extension they soon decided a garden room offered more flexibility to accommodate their requirements. The design incorporated a mezzanine level, pocket sliding door, separate office space and sitting room, with windows positioned to capture the surrounding views whilst retaining privacy inside the Den.

 

Testimonial

From the start we found the service from Dab Den to be excellent. Our initial discussion was clear and helped us to focus on the garden room as the preferred option. The build itself was remarkably well organised and really caused very little disruption. It progressed well and the builders were very thoughtful in terms of where they left materials or just parked their van. They kept us informed about what they were doing and how long it would take and were always polite and friendly.

© 2020 by Dab Den Ltd.

01330 833861   |   info@dabden.com

  • Facebook Black Round
  • @dabden twitter
  • @dab_den Instagram
Home office

Home office with mezzanine