Project 7

Carnie Gardens (6).jpg

Carnie Gardens, Westhill

The existing kitchen and dining space was too small for our client, and they could not make use of their north facing garden as they wished.  They wanted a brighter interior, with a relaxed sitting area that opened out to the garden, so that it could be enjoyed all year round. 

This design is a 3m x 5m extension with a bi-folding door facing the garden, and a chamfered cantilever that helps to bring light into the interior.

With the additional features of the roof glazing and the vertical slit window this extension make a bright and spacious interior.

Carnie Gardens Dab Den extension
Carnie Gardens Dab Den extension

Exterior timber cladding and bi-fold door

press to zoom
Carnie Gardens Dab Den extension
Carnie Gardens Dab Den extension

Bright interior with roof glazing

press to zoom
Carnie Gardens Dab Den extension
Carnie Gardens Dab Den extension

Full width bi-folding doors

press to zoom